Har du ikke allerede Revolut kan den hentes hvor du normalt henter apps på din telefon (eller tablet). Vær opmærksom på at Revolut er en Britisk bank og underlagt hvidvaskningsloven. Du skal altså igennem en proces med upload af billeder af pas mv. før du kan blive godkendt.

Hvis du gerne vil vide hvad Revolut er, kan du læse mit indlæg Vil du veksle gratis?
Der er en kampagne lige nu, hvor du får 100,- i oprettelse, hvis du bruger mit link https://revolut.com/referral/anejohbwq!G10D21

Når du overfører første gang, er det en fordel at have en computerbrowser åben med Mintos, mens du anvender appen på din telefon. Du får brug for at læse Mintos-skærmbilledet, mens du indtaster i appen.
Min app er til android og på dansk. Jeg ved ikke om skærmbilledet måske ser lidt anderledes ud med andre styresystemer.

Sådan får du penge på din revolutkonto

Først skal du have penge på din Revolutkonto. Det gør du ved at benytte + Indsæt penge knappen inde i appen. Du skal altså ikke overføre penge til Revolut ved at overføre fra din bank. Dette koster gebyr i din bank og tager tid.

Vælg valutaen DKK hvis den ikke allerede står der (klik på den valutaforkortelse du kan se.

Skriv beløb

Vælg kort

Guide til overførsel fra Revolut til Mintos

 1. Log ind på din Mintos konto og vælg fanen Deposit/Withdraw/FX
 2. Vælg Currency i rullemenuen
 3. Tryk på Bank Transfer
 4. Åben Revolut og vælg Betalinger (i bunden af skærmbilledet)
 5. Du lander nu på fanen “send” og kan se en knap med “bankoverførsel”, tryk på denne.
 6. Tilføj ny modtager og vælg “til et firma”
 7. Vælg nu valuta og landet Estland (Mintos bankland)
 8. Firmanavn er det der svarer til beneficiary name og altså Mintos Marketplace AS
 9. Udfyld IBAN og BIC Code fra dit skærmbillede hos Mintos

  De næste trin er jeg blevet spurgt om i forbindelse med oprettelse andre steder, men ikke på Mintos – Jeg ved derfor ikke om det er en nyhed at de spørger, eller om det kun gælder nogle platforme./lande
 10. Du bliver nu spurgt om hvad det er for et type firma og hvad pengene skal bruges til. Jeg har skrevet crowdlending og opsparing af egne midler
 11. Opgiv Mintos egen adresse

Når du har godkendt modtageren kommer den til at ligge som en mulig modtager, næste gang du overfører.

Lav første overførsel ved at trykke på modtageren Mintos Marketplace.
Indtast herefter beløb du vil overføre. Vigtigt: læg mærke til om møntfoden passer, hvis den er forkert vælger du en anden ved at trykke på den valuta der er opgivet til venstre i billedet.
TRYK HEREFTER PÅ “TILFØJ REFERENCE”!
Det er ved at tilføje referencen, at Mintos ved du indbetaler på din konto – så vær helt sikker på at få den med. Den reference du skal skrive, er den oplysning der på dit Mintosskærmbillede fremgår som “Payment Details” og består af et nummer efterfulgt af Investor.

De to pile viser hvad du nu og fremover skal være opmærksom på. Altså, at du har valgt den rigtige valuta og om dit Investor ID er med.

Inden du har lavet overførslen, skal du selvfølgelig have indbetalt penge til Revolut og evt vekslet dem. Det gøres nemt med fx Visa eller Mastercard og menuen “veksling” som er intuitiv og nem at forstå. Husk at du i weekender betaler en lille overkurs, så hold dig til at veksle på hverdage.
Man kan godt sende penge der ikke er vekslet på forhånd. Så skal man blot vælge sin danske konto, pengene bliver så vekslet undervejs, men det er nemmere at veksle dem i forvejen hvis det hele skal overføres. Så kan man se det præcise beløb man har til rådighed, under feltet med pilen til venstre i billedet.
Når du har trykket på overførselsknappen, vil du måske få tilsendt en kode på SMS som evt. selv indsætter sig i appen, ellers skal du taste den ind manuelt.

Desværre oplever mange, at den første overførsel ikke går ind på Mintos. Men det skyldes blot at de har ekstra sikkerhedsprocedurer, når du laver den første overførsel. Det vil sige, at du skal bevise at det er dig der har lavet overførslen.
Gå ind i Revolut og tryk på den overførsel du lige har lavet. Tryk herefter på udtog og gem en PDF som du sender til Mintos support med mail.

Af mulige fejlkilder kan jeg nævne:
Du har et maksimum på overførsler, som er ret lille de første dage efter du er blevet godkendt bruger af appen.
Verify By Visa er en pine hvis du vil sende større beløb. Tal med din bank om hvad dit maksimum er.

Jeg anbefaler at du kun overfører 10 euro første gang og sender dem retur til Revolut fra Mintos med det samme de er kommet ind. Det er meget forskelligt hvor lang tid en overførsel tager. Nogle gange drejer det sig om timer – andre gange helt op til en uge.
På denne måde ved du at alt er i orden og har allerede været igennem den proces det er at tilbagebetale, så du næste gang kan gøre det i et snuptag.
Mintos godkender kun udbetaling til en konto, som man tidligere har indbetalt fra og du kan godt risikere at skulle legitimere dig en gang til på Mintos, før de frigiver pengene. En ærgerlig proces at skulle igennem, hvis man gerne vil have sine penge ud hurtigt.

Er der noget der er svært at forstå, eller har du fundet en flej, så skriv meget gerne en kommentar. Husk jeg er en privatperson der ikke har ekspertviden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Fire Life
Scroll to Top