Et godt tip til pengeoverførsel er, at anvende appen Revolut (affiliate link der under nærmest umulige forhold kan give mig en bonus).

Revolut fungerer som en konto hvortil du kan overføre penge ved hjælp af kreditkort eller bankoverførsel. Pengene går ind med det samme  hvis du bruger kreditkort og du kan umiddelbart efter veksle dem og sende dem videre.

Gebyret for at veksle er ubetydeligt. 0,02% – dog skal man undlade at veksle i weekenden, da det er større der.

Hvad kan Revolut benyttes til?

Jeg bruger appen når jeg skal indbetale på crowdlendingplatformene, men Revolut tilbyder også en række andre gratis ydelser.
Blandt andet har jeg fået et gratis mastercard som kan bruges til gebyrfrit at hæve i automater i hele verden. Det vil sige, at man via appen sparer gebyrer ud over blot at veksle gratis.

Revolut tilbyder også kurtagefri aktiehandel. Hvis man køber deres premium gælder det alle handler, mens man “kun” har tre gratis handler om måneden uden.

Din konto skal dokumenteres

Fra man henter appen til der er oprettet et (brittisk) IBAN går der nogle dage. Man skal også igennem en proces med indsendelse af billeder af personlige dokumenter. I begyndelsen er der også en lås på hvor meget man kan overføre.

Det omfattende arbejde med indsendelse af meget personlige papirer, skyldes at banker er underlagt skrappe regler for hvidvask.

Vær opmærksom på, at der hos Verify by Visa ligger en månedlig grænse for overførsel af penge til udlandet.

Du kan læse mere om Revolut på deres hjemmeside www.revolut.com/dk/

Jeg får ikke noget for at skrive denne anbefaling og har ingen ekspertviden. Træf  dine økonomiske beslutninger på baggrund af yderligere undersøgelser.

Vil du læse hvordan du overfører penge fra Revolut til crowdlending, så vil jeg anbefale indlægget Sådan overføres fra Revolut Til Mintos

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Fire Life
Scroll to Top