Lyt til blogindlægget mens du strikker

Jeg ser ofte opslag på sociale medier, med opfordringer til at hoppe med på en aftale om ikke at købe noget, i fx en måned. Det giver mig altid et lille stik i hjertet, for jeg synes man har misset pointen med penge så. Man skal i mine øjne købe det nødvendige, overveje det praktiske og undlade alt det som alligevel aldrig vil blive brugt.


Jeg synes godt man kan sammenligne det med at spise en sund kost. Der skal dagligt være det i hjemmet man har brug for., lidt snoller ind i mellem gør os ikke usunde, det er det daglige snolleri som gør os syge.
At faste helt vildt har den effekt, at man råspiser når fasten er overstået og man har ikke lært at have et sundt forhold til hvad man skal spise undervejs. Sådan tror jeg “buy nothing”events virker. Man lærer ikke på lang sigt, at holde sig til det nødvendige, bare fordi man ikke frådser i impulskøb i en kortere periode.

Hold tvært i mod op med at læse blogs om shopping, sig nej tak til trykte reklamer i postkassen og stop de mange nyhedsbreve som følger med diverse kundeklubber og onlinekøb. På den måde bliver du blind for trends og tilbud, og handler kun når det er nødvendigt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Fire Life
Scroll to Top