Nyt liv som designer

Jeg er blevet optaget som designer på Amazon Merch og har netop fået godkendt mit første design.

Ting tager tid!

Processen har været langvarig. Dels gik der flere uger fra jeg lavede ansøgningen til tilladelsen kom. Først bagefter er jeg blevet bekendt med, at det kun er tilladt at have ti produkter til salg på en gang. Dette er noget generende, da jeg er gået i gang med at designe nogle serier med temaer, som interesserer mig. Jeg må se om jeg eventuelt senere kan blive godkendt til flere designs, eller om jeg skal finde lignende muligheder andre steder på www.

Man må kun få et design igennem godkendelsesproceduren af gangen. Dette er dog sket helt uden problemer, men med flere dages ventetid.
Nu er min første T-shirt så til salg, men idet tilladelsen kommer, bliver jeg for første gang præsenteret for muligheden for, at have solgt den i flere farvekombinationer på en gang. Det var ikke noget jeg kunne se da jeg oprettede designet og nu er den så kun valgbar i en farve. Så vidt jeg kan se, skal jeg slette produktet og uploade på ny (og godkendes igen). Men altså flerfarvefunktion skal jeg lede efter først.

Det største problem jeg har lige nu er, at Amazon har tilført 3 grimme striber til mit design (eller blot til billedet af produktet). Dette har jeg skrevet til en emailadresse om, men forventer ikke svar de første par dage.

Jeg synes ikke at den vejledning der har været tilgængelig har været fyldestgørende, men jeg synes stadig det er en fantastisk mulighed. Det er arbejde jeg nyder og jeg elsker ideen om “print by demand” som gør det muligt at lave produkter uden selv at have produktionsmidlerne eller lagerplads og evt. overskudslager.

Vil du se min T-Shirt ligger den til salg her: Jomfruane på Amazon

Jeg har valgt stadardprisen som Amazon foreslog, hvilket giver mig 25% af stykprisen, med mindre der købes mange på en gang, så falder både pris og kommision.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Fire Life
Scroll to Top