Revolut er ved at ændre deres vilkår, så det nu ikke længere er nær så attraktivt at benytte til fx Crowdlending.

Jeg har modtaget nedenstående e-mail i dag. I teksten har jeg markeret nogle vigtige pointer for os småsparere.

Vi har talt med flere tusind af jer om, hvordan vi kan hjælpe jer med at få endnu mere ud af jeres penge.
Vi ved, du er på udkig efter en nemmere måde at administrere dine hverdagsudgifter på, både når du er hjemme og i udlandet, og at det også altid er rart at spare lidt penge. Derfor lancerer vi en fantastisk ny app, som hjælper dig med udgifter, opsparing og investering hos os, og som udløser nye præmier, der giver dig cashback og rabatter fra store mærker. Der er endnu flere gode ting i vente!
I forbindelse med vores investeringer i nye fordele, der giver dig værdi hver dag, har vi kastet et blik på alle vores funktioner og foretaget et par ændringer, som primært gælder for de funktioner, der ikke bruges så tit. Det har medført et par opdateringer af vores vilkår og betingelser, som du bør kende til.
De vigtigste ændringer er:
For at give dig mere ro i sindet tilføjer vi flere informationer i vores vilkår om, hvordan vi “beskytter” dine penge.Kender du den ubehagelige følelse, det giver, når du overfører en betaling til nogen, og du kort efter indser, at du har indtastet de forkerte kontooplysninger? Nu gør vi noget ved det problem ved at give vores support-team muligheden for at omgøre forkerte betalinger til Revolut-konti.Som du sikkert ved, skal du betale et gebyr, hvis du i løbet af en måned veksler mere, end vores gratis vekselgrænse tillader. Denne grænse sættes nu ned til 7500 DKK hver måned (vores undersøgelser viser, at de fleste af jer alligevel ikke kommer til at nå den grænse). Hvis den grænse overskrides, forbliver vores gebyr blot 0,5 %, og vi giver dig besked, hvis der bliver tilføjet et gebyr til en veksling. Vores Premium- og Metal-abonnementer fortsætter med at have ubegrænset veksling, som de plejer.Du kan fortsat nyde godt af de samme interbankvalutakurser i hverdagene. Hvad angår vekslinger i weekenden, hæver vi vores tillæg en smule fra 0,5 % til 1 % for store valutaer, så vi kan dække vores risiko i forbindelse med markedsbevægelser (som der har været nogle stykker af på det seneste). Tillægget for andre valutaer forbliver, som det er nu – se hele listen her. (Husk, at du helt kan undgå dette gebyr ved at foretage en veksling på en hverdag).Vores mest populære betalingstyper, såsom betalinger til Revolut-brugere, indenrigsoverførsler og overførsler af euro inden for det fælles eurobetalingsområde, forbliver gratis. Hvis du foretager andre overførsler til en konto uden for dit eget land, vil din første betaling hver måned også fortsat være gratis, men efterfølgende vil der påløbe et gebyr på 4 DKK per betaling.Hvis du foretager en overførsel til et land, som ikke er i det pågældende lands valuta, vil der påløbe et gebyr på 25 DKK for overførsler af USD (såsom USD til Brasilien) eller 40 DKK for overførsler af andre valutaer end USD (såsom GBP til Brasilien.) Vi giver dig altid besked på forhånd, hvis der vil påløbe et gebyr på den overførsel, du er i gang med at foretage.
Vi har også foretaget et par yderligere ændringer for at gøre det hele mere enkelt. Du kan finde alle informationerne om dem i vores opdaterede vilkår og betingelser.Disse ændringer træder i kraft d. 12. august 2020. Hvis vi ikke hører fra dig inden da, gælder de automatisk. Hvis du vil lukke din konto på grund af ændringerne, kan du gøre det uden omkostninger, men vi ville være kede af at sige farvel til dig.Hvis du har spørgsmål, kan du læse vores Ofte stillede spørgsmål eller kontakte vores support-team i kundeservice via appen.Hvis du vil have mere ud af din Revolut-konto, kan du kaste et blik på vores Premium- og Metal-abonnementer, som tilbyder ubegrænset valutaveksling og endnu flere funktioner, herunder Junior-konto, kommissionsfri handel og andet. Du kan opgradere ved at klikke her.
Tak fordi, du er en del af Revolut!
Læs vores vilkår

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Fire Life
Scroll to Top