Det korte svar er NEJ!

Opdatering oktober 2019.
Homerr har nu et nyt “tilbud”, i samarbejde med Bring. Dette giver 5 kr per pakke, men kræver så til gengæld også “kun” at du står til rådighed i fire timer om dagen, alle hverdage (men gerne også i weekenden). Herudover gælder samme vilkår, som beskrevet herunder.

Homerr har lavet et større reklamefremstød og jeg blev nysgerrig efter hvad det drejede sig om. I reklamen lød det som en hyggelig lille sidebeskæftigelse, men hold nu op hvor er det ringe vilkår.

Konceptet går ud på, at Post Nord afleverer pakker til naboerne hos dig, og så udleverer du dem når naboerne har fri. Naboerne kommer altså til dig efter deres pakker. Det sparer i følge Homerr på miljøsvineri og skulle give mere nabosammenhold. Der er næsten ingen grænser for hvor rigtigt og vedkommende det lyder. Homerr skriver intet om, hvor meget det sparer dem selv!

Konceptet går ud på, at man står til rådighed for at Post Nord kan aflevere pakker, mellem klokken 10 og 12, og så holder åbent for naboer, mellem klokken 16 og 20 – Alle hverdage. Og det var seks timer om dagen alle hverdage!
Du skal bruge en app til at scanne pakkerne og jeg tænker at du også skal have lidt besvær med pakker der ikke er der, ikke bliver hentet og diverse anden bøvl. For ikke at snakke om forsvundne dele, som logisk må være stjålet af dig osv …
Nu tænker den kvikke nok, ja, men jeg lukker jo bare biksen når der ingen pakker er, men nej – det gør du ikke. Du skal nemlig også tage imod pakker fra naboerne.

For denne ydelse bliver du kompenceret hele 6 kroner per pakke. Som de skriver så vil man altså kunne tjene 600,- dejlige skattepligtige kroner på en måned, hvis der lander fem pakker om dagen. Det giver en timeløn for at stå til rådighed på 5 kroner. Hvis der da er 6 pakker om dagen …
For at lave en månedsløn skal du altså bo i et nabolag hvor der bliver sendt 180 pakker om dagen, men så skal du også lige bygge om, så du får dig et organiseret distributionscenter.

Jeg tror bare det bliver købmanden og Kvickly der fortsætter med at modtage min vejs pakker …

Homerr skriver tilbage til mig da jeg afviser deres mail, med begrundelse i de utroligt ringe forhold, at de håber at komme i kontakt med nogen der alligevel er hjemme.

Du kan kontakte Homerr (en stor international virksomhed som tjener penge), hvis du ønsker at arbejde gratis på denne emailadresse, eller fx melde dig som frivillig hos Røde Kors – De har sikkert gratis kaffe, og så bidrager du til en bedre verden og får mødt en masse mennesker.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Fire Life
Scroll to Top