Jeg forsøger at samle links til reelle jobs online, som jeg tester for at se om de udbetaler løn.

Online arbejde udmærker sig generelt ved at være dårligt betalt og fleksibelt, så man selv kan bestemme hvor og hvornår man vil arbejde. Dog med det store forbehold, at der langt det meste af tiden ikke er noget at lave. Man kan altså ikke forlade sin økonomi på arbejdet, men tage det man vil, når der er noget.

Jeg tænker at denne liste skal opdateres løbende, så hvis du kender andre muligheder, så skriv gerne en kommentar eller send mig en besked.

Danske jobs

To platforme som jeg har fået udbetalt fra og som ind i mellem har nogle jobs på dansk eller letforståeligt engelsk er

Generelt er betalingen dårlig, med 50-100 kr i timen. Udbetaling hos Wordapp koster et gevaldigt gebyr, med mindre man kan få skrabet 500 dollars sammen – hvilket er nærmest uopnåeligt.
Udbetaling fra Neevo går meget gelinde, men deres opgørelse over fuldførte jobs skal man holde øje med. Brug gerne screenshots af fuldført arbejde, for alt se anderledes ud næste gang man logger ind.


Platformene kan anbefales i stedet for andet tidsspilde og opgaverne kan være både sjove og interessante. Fx at skrive salgstekster eller bloginlæg (Wordapp), lytte til indlæste tekster med sjove dialekter eller rette fejl i maskintekster (Neevo).

Man behøver ikke være vildt dygtig for at bruge de to muligheder, og bliver testet for om man har forstået opgaven, før man laver betalte opgaver.

Engelske jobs

Testing Time har lige nu et fysisk job i København, hvor man skal være tester. Det kan man tjene 45 euro på, på 45 minutter. Tjek om du er kvalificeret til jobbet her

Fysiske jobs via app

Be My Eyes er en app som tilbyder småjobs som mystery shopper. Det kan fx være at tage billeder i lokale butikker af en særlig vare, tjække hvor mange varer der er af denne type mm.
Jobsene er betalt med 30-50 kr per opgave og altså ikke noget man kan blive rig af.
Hvis du bruger koden 9190qg under oprettelse, får du 8,- i velkomstbonus når du gennemfører første job.
Du skal slå GPS til for appen, så viser den alle de nærmeste jobmuligheder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Fire Life
Scroll to Top