Hvis man gerne vil spare og er typen der leder efter gode tilbud, så vil jeg anbefale at købe sit tøj hos Billig-arbejdstøj.dk De sælger nemlig ikke kun arbejdstøj, men også almindeligt tøj til hverdagsbrug, skjorter, sportstøj, fritidstøj og meget, meget mere.


Selvom du tidligere har handlet billigt tøj, så lover jeg, at du kan finde det endnu billigere – og hurtigere her!

Min baggrund med billigt tøj

Jeg er ikke typen der går i modetøj eller nogensinde har brugt mange penge på tøj, alligevel er jeg overrasket over, hvor utrolig god kvalitet jeg kan få i denne online-butik. Jeg stødte på den ved en tilfældighed, for rigtig mange år siden, og regnede med at de vanvittige tilbud kun ville eksistere i opstartsfasen. Men nej, tilbudssiderne rummer stadig vilde mængder af tøj til under 100,-

For mig er arbejdstøj en stor del af livet, fordi jeg roder rundt med min båd Bo@ Det var da også da jeg søgte efter en vinterkedeldragt at jeg fandt ind i butikken via en googlesøgning. Siden har jeg handlet utallige gange, altid med tilfredsstillende resultat – Dog skal man se sig lidt om med størrelserne. Min erfaring er, at de ofte er en del større end angivet.

T-shirts til mellem 9 og 69 kr – Billigt!

Jeg kan ikke fortælle hvor længe de billige T-shirts fra Billig-Arbejdstøj holder, for jeg har endnu ikke slidt dem op. Jeg har handlet tøj i butikken i mange år, og har aldrig ejet T-shirts i så holdbar kvalitet før. Utallige vaske, og både farve og form er fuldkommen uforandret.

De T-shirts jeg bruger er oftest i mærkerne Tee Jays, South West eller Mascot.

På ikke særligt minimalistisk vis, har jeg investeret i flere end jeg har brug for. Jeg har derfor altid en ren T-shirt i bilen, båden osv. hvilket passer godt til min livsstil.

Termotøj til en slik

Som sejler er det fedt at have termotøj under sejlertøjet når det er rigtig koldt. Men den slags koster vanvittigt mange penge. Dog ikke hos Billig-Arbejdstøj hvor jeg har købt fx bukser til 99,- og jakker til lidt mere. De forhandler også kedeldragte i termo og her har jeg en skrigorange til vinterbrug, så jeg kan sætte båd i stand uden at fryse.

Helly Hansen jakker til et par hundrede …

Det sidste nye scoop er en lækker fritidsjakke med hætte, som sælges 820,- under normalprisen.

Da meget er restpartier, kan det godt betale sig at kigge forbi hjemmesiden ofte. Jakken jeg har bestilt bliver sikkert hurtigt udsolgt, men så er der andet der er lige så smart og billigt at vælge imellem.

Overtøj er i det hele taget en kategori det godt kan betale sig at kigge i. Man får ofte mærkevaretøj til få hundrede kroner.

Billigste slidstærkt tøj

Et område som Billig-Arbejdstøj udmærker sig særligt på er, at det altid er utrolig god kvalitet. Ikke bare til pengene, men i det hele taget. Pasformen bliver ved at være der, og især på hvor slidstærkt tøjet er, er jeg imponeret. Det er simpelthen bare bedre kvalitet, end når man handler på fx Zalando (som ellers er der jeg lægger flest tøjpenge). På Zalando giver min nærighed når det gælder tøj udslag på, at det ofte er meget ringe syninger og stofkvalitet. Dette er ikke tilfældet med det billige tøj hos Billigt-arbejdstøj.dk

Sådan finder jeg billigt tøj

Når jeg kommer ind på siden plejer jeg at gå direkte til tilbud og filtrere på køn og størrelse. Som regel kigger jeg alle de mange resultater igennem (der er mange selvom jeg bruger en stor størrelse).

En virkelig smuk ting på siden er dog, at hvis man går ind i en kategori og ser denne igennem, så vises alle tilbuddene også. Man kommer derfor ikke til at vælge et dyrere produkt end man behøver, selvom man ikke gider scrolle lange lister igennem.

Tip: Indstil altid størrelse, da mange billige modeller kun fås i udvalgte størrelser.

Også dyrt tøj på siden

Der sælges også dyrere tøj på hjemmesiden, men som en lille hjælp så vises de billige først. Min oplevelse er dog, at det dyre tøj der sælges, ofte er billigere end hos andre forhandlere, så skal man have noget specifikt, kan det stadig godt betale sig at købe det hos Billig-arbejdstøj.dk

Hvad er billigt tøj?

“Billigt tøj” er et relativt begreb, da hvad der anses for billigt, kan variere afhængigt af ens økonomiske situation og præferencer. Generelt refererer “billigt tøj” til tøj, der er lavet af mindre dyre materialer, og som sælges til en pris, der er lavere end gennemsnittet på markedet. Det kan omfatte tøj fra lavprisbutikker eller outletbutikker, tøj på udsalg, tøj fra budgetmærker eller tøj fra genbrugsbutikker.

I denne artikel har jeg dog gennemgået en helt anden type tøj. Tøj af høj kvalitet, der normalt sælges langt dyrere end tilfældet er hos Billigt Arbejdstøj.

Vil du også spare på husholdningen?

Søger du gode tilbud i supermarkederne, så skulle du læse den lange liste over alternativer til varer i supermarkederne. Listen stammer fra mange tips jeg har fået igennem årene samt min egen erfaring med at købe billigt ind. Alle varerne udmærker sig ved at have høj kvalitet, god smag og være helt i orden! Læs listen her: Billige alternativer til dyre vare

Fire Life
Scroll to Top